Üdvözöllek a SHAMROCK NYELVSTÚDIÓ,Szentendre oldalán!

Nyelviskola Szentendrén sok van, de nyelvstúdió csak egy!ANGOLUL tanulnál, személyes törődést,rugalmasságot, profi,kommunikáció centrikus tanítást keresel?A nyelviskola kicsi, a TUDÁS, amit kapsz,NAGY!Gyere,nézz körül nálunk!


Köszöntelek  

a Shamrock Nyelvstúdióban!

2011 nyarán brit-ír, angol anyanyelvű partnerem támogatásával alapítottam meg nyelvstúdiónkat Izbégen, Szentendre kertvárosi részén. Jól felszerelt szentendrei tantermünk mellett vállalok oktatást Pilisszentlászlón,  Pomázon és Budakalászon,  valamint Tahiban is.  

shamrock1.jpgCélom, hogy megszerettessem hallgatóimmal az angol nyelvet, kellemes hangulatot varázsoljak óráinkra, támogassam őket céljaik elérésében. Célom még, hogy elérhető árak mellett, magas színvonalú oktatást nyújtsak.

shamrock1.jpgSzívvel-lélekkel készülök az órákra, és próbálok a tanulók, a Te egyéni igényeidnek eleget tenni, segíteni céljaid elérésében, legyen az IELTS,TOEFL,TELC,Euro, ECL nyelvvizsga-bizonyítvány, sikeres állásinterjú, külföldi munkavállaláshoz, szakmai előmeneteledhez, illetve egyszerűen önmagad fejlesztéséhez szükséges biztos, használható angol nyelvtudás. Sokaknak segítek felkészülni angol nyelvű ÁLLÁSINTERJÚRA és az ÖNÉLETRAJZ profi megszerkesztésében is, kamatoztatva tapasztalatomat, ismereteimet e téren-nem csupán a nyelvvel kapcsolatosan!shamrock1.jpg

shamrock1.jpgNyelvstúdiónkban minden a TE kényelmedet és nyelvtanulásodat szolgálja. Tantermünket családi házunk egy elkülönített részén rendeztük be napos, világos környezetben, jól felszerelve. Mini könyvárunkból bátran kölcsönözhetsz idegen nyelvű regényeket, tankönyveket, CD-ket és DVD-ket!

shamrock1.jpgVállallatoknál is vezetek tanfolyamot, két-három kolléga tanul együtt. Ezt a formát nagyon hatékonynak tartom! Mivel az ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓhoz szükséges nyelvezetet tapasztalatból és nem tankönyvből ismerem, hatékonyan tudom megtanítani.

shamrock1.jpgBiztos lehetsz benne, hogy ha elhatározod magad és elkezdünk együttműködni, no és ha szorgalmasan tanulsz, garantáltan élmény és siker lesz számodra a nyelvtanulás.Nevetés

Várunk téged is a csapatban, ahol interaktívan, vidáman és hatékonyan tanulhatsz!

shamrock1.jpg Köszönjük az érdeklődésed nyelvstúdiónk iránt!shamrock1.jpg


Várunk hallgatóink közé 2012-ben!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 15
Heti: 56
Havi: 199
Össz.: 40 504

Látogatottság növelés
Oldal: ANGOL NYELVTANULÁS falun
Üdvözöllek a SHAMROCK NYELVSTÚDIÓ,Szentendre oldalán! - © 2008 - 2018 - shamrock-angolnyelvstudio.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »