Üdvözöllek a SHAMROCK NYELVSTÚDIÓ,Szentendre oldalán!

Nyelviskola Szentendrén sok van, de nyelvstúdió csak egy!ANGOLUL tanulnál, személyes törődést,rugalmasságot, profi,kommunikáció centrikus tanítást keresel?A nyelviskola kicsi, a TUDÁS, amit kapsz,NAGY!Gyere,nézz körül nálunk!

 TÁRSALKODÓ KLUB ANGOL

ANYANYELVŰ BRIT RÉSZVÉTELÉVEL  Ez a klub gyűjtőhelye azon nyelvhasználóknak, akik felismerték, igaz a mondás: "Use it or lose it." Sokan évekig tanulnak, hogy megszerezzenek egy nyelvvizsgát, hogy megkapják a diplomájukat vagy, hogy bele írhassák az önéletrajzukba. Sok ember ezek után nem tudja hol használni a megszerzett tudást és így az szép lassan, de biztosan leépül, megkopik. 

Ha te viszont olyan vagy, aki ezt nem akarja ölbe tett kézzel végignézni, akkor köztünk a helyed! Heti egyszer másfél óra tömény angol, kizárólag beszéd formájában, anyanyelvű brit részvételével! Mondd el mindenről a véleményed angolul. Kultúra, politika, sport, humor, feminizmus, Kína, bungy-jumping stb. A témát, vezérfonalat a tanár adja, hogy merre kalandoztok, el rajtatok múlik.

Olyanokat is várunk, akik nem elégedettek a beszédük gördülékenységével, folyamatosságával és ebben szeretnének fejlődni.

Továbbá azoknak ajánlom még, akik szeretnék a szókincsüket bővíteni.

Ki jöhet tehát? Szinte bárki. Csak alsó korhatár van: 14 év. Nyelvtudásban is csak alsó határ van: középszint közeli (B1-B2) nyelvtudás minimum kell, mivel ez nem nyelvtanfolyam, hanem nyelvhasználók klubja.

Jelentkezni bármikor lehet. Folyamatosan lehet bekapcsolódni év közben is. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot!

www.facebook.com/shamrock nyelvstudio

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 15
Heti: 59
Havi: 202
Össz.: 40 507

Látogatottság növelés
Oldal: TÁRSALGÓ KLUB ANYANYELVŰ BRIT RÉSZVÉTELÉVEL
Üdvözöllek a SHAMROCK NYELVSTÚDIÓ,Szentendre oldalán! - © 2008 - 2018 - shamrock-angolnyelvstudio.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »