Üdvözöllek a SHAMROCK NYELVSTÚDIÓ,Szentendre oldalán!

Nyelviskola Szentendrén sok van, de nyelvstúdió csak egy!ANGOLUL tanulnál, személyes törődést,rugalmasságot, profi,kommunikáció centrikus tanítást keresel?A nyelviskola kicsi, a TUDÁS, amit kapsz,NAGY!Gyere,nézz körül nálunk!

Vértes-Togher Barbara a nevem, és nagyon örülök, hogy meglátogattad a Shamrock Nyelvstúdió honlapját. Hadd mutatkozzam be Neked!

shamrock1.jpgSzámomra a nyelvtanári munka hivatás, életforma, de egyben hobbi is. Számos, nemzetközi szervezeteknél, követségen, irodában pénzügyes és projekt munkákkal eltöltött év után találtam rá, és szerencsésnek érzem magam! Hálás vagyok , hogy amikor évekkel ezelőtt besétáltam a szentendrei Boyd School (később Katedra) nyelviskolába önéletrajzommal és lelkesedésemmel, lehetőséget kaptam az akkori tulajdonostól és iskolavezetőtől, hogy bebizonyitsam, a nyelvtanári pályára születtem. Mindig irigyeltem azokat, akik szakmájukat szerették, munkájukat élvezték - nos, amióta tanítok, már én is közéjük tartozom.

 shamrock1.jpg Az elmúlt évek alatt sok hallgatót volt szerencsém tanítani, különböző szinteken. Voltak és vannak teljesen kezdő csoportjim, középhaladók, nyelvvizsgára készülők egyaránt. Kiterjedt tapasztalatot szereztem  a nyelvvizsgák terén, számos nemzetközi nyelvvizsgára készülő hallgatót készítettem fel, akik mind sikerrel levizsgáztak,és készítek fel jelenleg is! Specialitásom az IELTS és TELC, ECL és TOEFL nyelvvizsgák.  Ez a feladat számomra is állandó készülést jelent, szinte együtt tanulok hallgatóimmal, hogy biztosan reális,aktuális tudást adjak át.shamrock1.jpg

Az elmúlt években számos tanár továbbképzésen, módszertani tréningen vettem részt az Oxford University Press, British Council, KATEDRA nyelviskola szervezésében. Közgaszdász külgazdasász szakon diplomámat 2011 decemberétől az angliai Cambridge Egyetem nemzetközi angol nyelvtanári képesítése (CELTA) egészítí ki.

shamrock1.jpgA pénzügyes, üzleti múltamat is hasznosítom a nyelvtanításban, miután angol nyelvű irodai környezetben, életben, gyakorlatban, és nem tankönyvekből megszerzett, használható tudást tudok átadni hallgatóimnak.

shamrock1.jpg Férjem brit állampolgár ír szülőkkel. Igen, gondolod, így könnyű! Brendan 2008 decembere óta él Magyarországon, 2007 januárja óta ismerem, és valóban sokat számít, hogy itthon angolul zajlik az élet... Mégis azt kell mondanom, nem tőle tanultam meg a nyelvet! Angolul a középiskolában és a Közgáz Nyelvi Intézetében tanultam meg jól. Ezzel biztatom hallgatóimat is, ezzel biztatlak Téged is!

shamrock1.jpg Gyere el nyelvstúdiónkba, első alkalommal felmérjük, hol tartasz,  aztán megbeszéljük, hogyan tanulhatsz meg minél jobban, minél hatékonyabban, gyorsabban és minél kellemesebben, könnyedén angolul!

Ne halogasd tovább! 2012-ben igenis tanulj meg angolul!

shamrock1.jpgbarbarakep.jpgshamrock1.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 15
Heti: 64
Havi: 207
Össz.: 40 512

Látogatottság növelés
Oldal: Ki lesz a tanárod? Bemutatkozás
Üdvözöllek a SHAMROCK NYELVSTÚDIÓ,Szentendre oldalán! - © 2008 - 2018 - shamrock-angolnyelvstudio.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »